CategorieŽn
OPENINGSTIJDEN
DENEKAMP
Ma:  Gesloten
Di:  9.00 - 18.00 uur
Wo:  9.00 - 18.00 uur
Do:  9.00 - 20.00 uur
Vr:  9.00 - 18.00 uur
Za:  9.00 - 17.00 uur
Zo:  Gesloten

OLDENZAAL
Ma:  Gesloten
Di:  9.00 - 18.00 uur
Wo:  9.00 - 18.00 uur
Do:  9.00 - 18.00 uur
Vr:  9.00 - 21.00 uur
Za:  9.00 - 17.00 uur
Zo:  Gesloten
Cube

Cube Nature Hybrid One 400 Allr. Iriblu 2020 9 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en Cube Nature Hybrid One 400 Allr. Iri/blu 2020 62cm

Soort:  Elektrische fiets, Heren
Kleur:  Iridium/blue
Maat:  62 cm
Wielmaat:  28"
Versnellingen:  9 versnellingen
Remmen:  Hydraulische schijfremmen
Gewicht:  22.2 kg
Modeljaar:  2020
Bijzonderheden:  

Achter de vloeiende lijnen van de Nature Hybrid gaat heel wat techniek schuil. Onze technici draaiden overuren om de motor en accu van Bosch optimaal te positioneren in zowel het mannen- als in het mixed-frame. Met geavanceerde productietechnieken om aluminium profielen in complexe vormen te kneden, creŽerden ze een licht en stijf frame met een aangenaam laag zwaartepunt. Omdat het niet alleen gaat om de juiste materialen en technieken, maar ook om de juiste geometrie, pasten onze constructeurs onze beproefde Efficient Comfort geometrie toe. Het geheel resulteert in een fiets die licht trapt en levendig aanvoelt, maar als het nodig is zeer stabiel is. De kabels lopen binnendoor om het strakke uiterlijk niet te verstoren, met als toegevoegde waarde dat je langer soepel schakelt met minder onderhoud. Typisch CUBE, bij ons zit schoonheid ook in de details.

Veelzijdigheid heeft een naam: Nature Hybrid ONE Allroad. Deze praktische Bosch e-bike is altijd en overal inzetbaar, met z’n standaard, spatborden, AXA slot en verlichting van Busch & MŁller. Veel mensen zullen niet eens zullen zien dat je met een e-bike onderweg bent, zo mooi zijn de motor en batterij in het frame geÔntegreerd – met als bijkomend voordeel dat ze beschermd zijn tegen de elementen. Neem de 400 Wh batterij voor normaal gebruik ook kiest voor de 500 Wh uitvoering als je lange afstanden gaat afleggen. Welke je ook neemt, de batterij kan bij het opladen gewoon in het frame blijven zitten. Dat frame is overigens sterk en stijf, voor scherp sturen en een zeer goede koersvastheid. Krachtige hydraulische schijfremmen van Shimano en grippy Smart Sam banden van Schwalbe verzekeren, dat je altijd volledige controle houdt. Een verende Suntour voorvork verleent door soepel tramrails en verkeersdrempels op te vangen, additionele diensten op het vlak van comfort en controle. Maar de ťchte ster van de show is natuurlijk de betrouwbare en soepele Bosch aandrijflijn. Altijd een plezier om mee te rijden, zeker in combinatie met de Shimano transmissie, die altijd een passend verzet beschikbaar heeft. Met een hele reeks verschillende maten en een mixed frame is er een Nature Hybrid ONE Allroad voor iedereen. Van stad tot polder, dit is je ideale fietsmaatje.

Art. nummer:  11036
 
  
Prijs:  
Ä 1.999,-


Prijs per maand klik hier.

TERUG VRAGEN OVER DEZE FIETS?

Deel het met uw vrienden!


INFORMATIE

VRAGEN OVER DEZE FIETS?


Fabrikant / importeur:
Cube Bikes
https://www.cube.eu/nl/cube... Deze link opent een nieuw venster...

PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.